Black Friday 2020 la Gazduire.Net

 Home / Noutati / Black Friday 2020 la Gazduire.Net
02 Noiembrie 2020
Gazduire.Net anunta luna noiembrie cu reduceri exclusive la domenii si servicii. In perioada 1 Noiembrie 2020 - 1 Decembrie 2020 la noi este Black Friday. Aici chiar sunt reduceri!

Domenii la preturi de nerefuzat!
In aceasta luna ai cele mai bune preturi la inregistrarea si transferul domeniilor .ro, un pret unic la domeniile .eu si preturi atractive pentru .com si .biz

- .RO 5.99 Euro
- .EU 0.99 Euro
- .COM 7.79 Euro
- .BIZ 4.89 Euro


Preturi la jumatate pentru servicii!
Luna aceasta Black Friday iti aduce reduceri formidabile la serviciile de gazduire, reseller, vps si radio. Comanda acum un nou pachet de servicii, utilizeaza codul de discount BLACKFRIDAY si vei beneficia de o reducere de 50 la suta din pretul de lista pentru perioada de facturare aleasa.
Aceasta oferta este disponibila nelimitat atat clientilor noi cat si celor existenti care mai au servicii active la noi.
Chiar este timpul sa faci achizitia dorita pentru site-ul sau afacerea ta. Oferta este disponibila atat persoanelor fizice cat si companiilor.

Reduceri la reinnoire!
Luna aceasta iti aducem si reduceri atractive la reinnoirea serviciilor tale. In functie de perioada de facturare aleasa si de tipul serviciului poti primi pana la 30 la suta reducere daca alegi sa reinnoiesti anticipat.
Serviciile pentru care se poate oferi reducere sunt cele de gazduire, reseller, vps si radio. Reducerile se acorda indiferent de perioada de facturare. Te rugam sa ne contactezi pentru a primi o ofertta personalizata de reinnoire. Vom fi bucurosi sa venim in intampinarea asteptarilor tale cu preturi competitive in Romania.

Preturile nu includ TVA si se aplica doar comenzilor si platilor efectuate in perioada promotionala.
Pentru domenii pretul este valabil la inregistrare pe perioada de 1 an.
Pentru domeniile .ro pretul de 5.99 Euro este valabil si in cazul transferului de la alt registrar. Acest pret acopera atat transferul cat si reinnoirea domeniului cu 1 an.
Oferta este disponibila in perioada 1 Noiembrie - 1 Decembrie 2020 inclusiv.
Aceasta oferta nu poate fi combinata cu o alta oferta speciala.

Gazduire.Net
La noi chiar sunt REDUCERI!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com