Luna Cadourilor la Gazduire.Net

 Home / Noutati / Luna Cadourilor la Gazduire.Net
17 Decembrie 2019
Este Luna Cadourilor la Gazduire.Net si continuam sa promovam campania noastra de donare a punctelor de fidelitate catre DaruiesteViata.Ro. Alatura-te si tu initiativei #NoiFacemUnSpital!!!

Doneaza de Sarbatori!!!
Poti si tu sa contribui la ridicarea spitalului pentru copii bolnavi de cancer donand punctele tale de fidelitate actuale si viitoare catre asociatia Daruieste Viata.
Acceseaza contul client Gazduire.Net la sectiunea Extra - Donatii si alege sa donezi punctele de fidelitate acumulate precum si activarea optiunii de donare a punctelor de fidelitate viitoare.
Aici iti vor aparea toate donatiile conform platilor facute de tine catre noi.
In fiecare luna noi transmitem catre Daruieste Viata suma donata de fiecare client, numele si adresa de email a acestuia pentru ca reprezentantii asociatiei sa cunoasca donatorii si sa le multumeasca.

Pentru o informare cat mai corecta, pe fiecare factura fiscala emisa catre clienti se regaseste suma donata aferenta acelei plati. Suma din factura este compusa atat din cota parte din impozitul datorat de noi cat si suma donata daca ai ales sa trimiti punctele tale de fidelitate catre ##NoiFacemUnSpital.
Actiunile caritabile fac parte integranta din viata noastra. Am ales aceasta cauza deoarece ni s-a parut de incredere, transparenta si cu rezultate notabile.
Mai ales acum, de sarbatori, consideram important sa ne implicam pentru a aduce un aport la efortul asociatiei Daruieste Viata.

Programul de Sarbatori
Te anuntam ca in perioada 21 Decembrie - 6 Ianuarie serviciul de Relatii Clienti va fi disponibil prin email. Dorim sa oferim cat mai mult timp liber angajatilor nostrii din call-center pentru a se bucura de sarbatori fericite alaturi de familiile lor.
Nu-ti face griji, prin email vom incerca sa fim responsivi cel putin de 2 ori pe zi per solicitare iar situatiile tehnice si de monitorizare vor fi gestionate in flux 24/7 ca de obicei.
Ne cerem anticipat scuze pentru indisponibilitatea telefonica si prin livechat precum si pentru eventualele inconveniente generate de aceasta indisponibilitate. Vom incerca sa compensam prin email si tichete suport.

Gazduire.Net iti doreste
Sarbatori Fericite!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • AlphaSSL
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com